fb
Print Email

E-maintenance Sweden AB söker försäljningsansvarig alt. säljande VD.

Vi, E-maintenance Sweden AB, erbjuder en intressant och utmanande tjänst i ett forskningsbaserat tillväxtföretag med din bas på vårt kontor i Växjö. Du kommer att utveckla marknader och driva försäljning av våra befintliga och nya produkter/tjänster på en spännande resa inom innovation, kommersialisering, expansion och internationalisering.

E-maintenance har utvecklat och levererar ett helt unikt beslutsstödsystem (Smart eMDSS) för lönsammare underhållsbeslut inom producerande företag t.ex. pappers- och massaindustri, sågverk, sjöfart, energi och bilindustri. Produktportföljen utvecklas löpande och kompletteras med tjänster och produkter för största kundnytta och resultat. Vi har internationella patentskydd och ett antal internationella erkännanden avseende vår spetskompetens inom underhållsplanering/styrning vilket kommer att vara en stor tillgång i marknadsutvecklingen.

Tj√§nstebeskrivning ‚Äď F√∂rs√§ljningsansvarig / S√§ljande VD
Tjänsten är uttalat operativ och du har som främsta uppgift att ansvara för marknadsutveckling och försäljning både nationellt som internationellt. Du är den som identifierar och bearbetar kunder, presenterar vår produkt, bygger nätverk/relationer och genomför resultatgivande affärer.

Vidare kommer du att agera i rollen som vår delprojektledare inom EU-projektet PreCoM, ett internationellt projekt inom underhåll och det syftar till att utveckla ett kognitivt underhållssystem som uppfyller kraven för industri 4.0

Kvalifikationer
Vi tror att du har en ingenjör-/högskoleutbildning (eller motsvarande), erfarenhet från produktion och underhåll, och stort intresse av säljarbete och entreprenörskap. Det krävs att du kan sätta dig in i den bakomliggande tekniken för att kunna marknadsföra vår produkt på bästa sätt. Du ska vara en relationsbyggare med sinne för affärer och kunna skriva rapporter (på svenska och engelska), hålla seminarier och föredrag om vår produkt/tjänster. I och med att vi idag är ett litet företag måste du vara redo att kavla upp ärmarna och vara direkt operativ i många uppgifter. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och kan arbeta under stor självständighet.

Egenskaper
‚ÄĘ Aff√§rs-, marknads- och resultatorienterad
‚ÄĘ Entrepren√∂riell och utvecklingsorienterad
‚ÄĘ Lyh√∂rd, empatisk och delaktig ledare som skapar f√∂rtroende och engagemang

Vill du bli en av våra viktigaste resurser i att långsiktigt skapa framgångar, resultat och expansion för vår unika verksamhet? Då ser vi fram emot din ansökan snarast!

För mer information se www.e-maintenance.se. Frågor kan ställas till Professor och
VD Basim Al-Najjar 070 765 3051

Skicka ansökan till:

E-Maintenance Sweden AB

Framtidsvägen 12

351 96 Växjö

basim.al-najjar@e-maintenance.se